Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Η cinekopa σας εύχεται καλές γιορτές και καλή ξεκούραση σε όλους. Επιστροφή με περισσότερες τσάμπα προβολές σε περίπου δύο βδομάδες. Τα λέμε σύντομα!


Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Προβολή της ταινίας "Hunt for the Wilderpeople"

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21:30

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κωμωδία, Περιπέτεια - 101 λεπτά

Κι αυτή την Πέμπτη με ακόμη μια τσάμπα προβολή φυσικά στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τελευταία μας προβολή πριν τις διακοπές του Πάσχα κι αυτή τη φορά με μια κωμωδία του 2016, την ταινία «Στο Κυνήγι των Αγριάνθρωπων» μια feel-good περιπέτεια που ήρθε από το πουθενά, σε ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές μέσα στο 2016. 

Υπόθεση: Μεγαλωμένος στο χιπ-χοπ και σε θετή φροντίδα, ο ανυπάκουος μικρός Ρίκι αφήνει την πόλη και κάνει νέο ξεκίνημα στην επαρχία της Νέας Ζηλανδίας. Εκεί, θα βρεθεί με μια νέα θετή οικογένεια: την αξιαγάπητη θεία Μπέλα, τον καβγατζή θείο Χεκ και τον σκύλο τους, τον Τούπακ. Όταν μια τραγωδία ξεσπάει και απειλεί να στείλει τον Ρίκι σε νέο σπίτι, αυτός και ο θείος Χεκ δραπετεύουν στην άγρια φύση. Καθώς διοργανώνεται ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν, οι δύο «παράνομοι» αντιμετωπίζουν δύο επιλογές: να κάνουν τη μεγάλη τους εμφάνιση ή να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και να επιβιώσουν ως μία οικογένεια. 
Σκηνοθεσία: Taika Waititi
Παίζουν:  Sam Neill, Julian Dennison, Rima Te Wiata


Eίσοδος ελεύθερη