Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Προβολή της ταινίας "Big Trouble in Little China"

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 22:00


ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Δράση, Περιπέτεια, Κωμωδία - 99 λεπτά

Σας περιμένουμε αυτή την Πέμπτη 31 Μαρτίου για να απολαύσουμε την καλτ ταινία των 80's "Xαμός στην Τσάιναταουν" (1986) του δημιουργού " John Carpenter" ("Η νύχτα με τις μάσκες (1978)", "Απόδραση από τη Νέα Υόρκη (1981)"). Προσοχή! Η προβολή μας μεταφέρθηκε μια ημέρα νωρίτερα λόγω της πρεμιέρας των παραστάσεων της πολιτιστικής ομάδας Θεάτρου του Πανεπιστημίου. 

Υπόθεση: Ο οδηγός μιας νταλίκας μπλέκεται με το φίλο του σε μια περιπέτεια καθώς προσπαθούν να ελευθερώσουν μια νεαρή κοπέλα που την έχουν απαγάγει οι άνδρες μιας αίρεσης που τρομοκρατεί την Τσαινατάουν στο Σαν Φραντσίσκο.
Σκηνοθεσία: John Carpenter
Παίζουν: Kurt Russell, Kim Cattrall, Dennis Dun 


Είσοδος ελεύθερη





Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Προβολή της ταινίας "Chicken Run"

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 22:00

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Animation, Κωμωδία - 86 λεπτά

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου η cinekopa προβάλλει την ξεκαρδιστική και έξυπνη κωμωδία από την Dreamworks με κότες φτιαγμένες από πλαστελίνη. Ιδιόμορφη, διαφέρει από τις γνωστές της Pixar και ανταγωνιστών.  

Υπόθεση: Η Τζίντζερ είναι μια ανήσυχη κότα που θέλει να αποδράσει από τη φάρμα της κυρίας Τουίντι, για να γνωρίσει ελεύθερη τον κόσμο και να γλιτώσει από τον πέλεκυ του χασάπη. Όλες, όμως, οι απόπειρές της στέφονται από αποτυχία. Ως τη μέρα που γνωρίζει τον Ρόκι, ένα φαντασμένο κόκορα, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να μάθει στις κότες να πετούν!
Σκηνοθεσία: Peter Lord, Nick Park 
Παίζουν: Mel Gibson, Julia Sawalha, Phil Daniels      


είσοδος ελεύθερη







Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Προβολή της ταινίας "Even the Rain"

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 22:00


ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Δράμα - 103 λεπτά

Αυτή την βδομάδα - και μόνο για αυτή την φορά- η προβολή της cinekopa θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη, αντί της Πέμπτης, την ίδια ώρα στο αμφιθέατρο. Η ισπανική ταινία ""Ακόμα και η Bροχή"  ήταν υποψήφια για ξενόγλωσσο όσκαρ, παίχτηκε στο φεστιβάλ Βερολίνου και κατάφερε να αποσπάσει το Βραβείο Κοινού.


Υπόθεση: Ένα ισπανικό κινηματογραφικό συνεργείο γυρίζει στη Βολιβία μια ταινία για τον Χριστόφορο Κολόμβο, τα μέλη του όμως μπλέκονται στις τοπικές ταραχές που ξεσπούν για την ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης.
Σκηνοθεσία: Icíar Bollaín
Παίζουν: Gael García Bernal, Luis Tosar, Karra Elejalde



Είσοδος ελεύθερη