Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Προβολή της ταινίας "Whiplash"

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Μουσικό Δράμα - 107 λεπτά

Η Κινηματογραφική Ομάδα επιστρέφει και προβάλλει αυτή την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 22:00 στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου, την ταινία Whiplash του Damien Chazelle. Η ταινία κατέκτησε 3 βραβεία Όσκαρ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Andrew Neyman είναι ένας φιλόδοξος νεαρός ντράμερ της τζαζ που σπουδάζει σε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία της Αμερικής. Καθηγητής του είναι ο Terence Fletcher. Ένας από τους πιο απαιτητικούς, σκληρούς και τελειομανείς μαέστρους της τζαζ. Η μέθοδος διδασκαλίας του είναι κάθε άλλο παρά συμβατική. Υπάρχουν όρια όταν προσπαθείς να αναδείξεις την τέλεια ερμηνεία;
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Damien Chazelle
ΠΑΙΖΟΥΝ: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ






Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Προβολή της ταινίας "Goodbye Lenin"

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 22:00

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κωμωδία, Δράμα - 121 λεπτά

Αυτή την Πέμπτη, 2 Απριλίου, προβάλλουμε την τελευταία μας ταινία πριν το Πάσχα. Σας περιμένουμε στις 22:00 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου για την προβολή της ταινίας Goodbye Lenin του Wolfgang Becker.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Alex αναγκάζεται να «ξαναχτίσει» το τοίχος του Βερολίνου έξι μήνες μετά την πτώση του, προκειμένου να προστατεύσει τη μητέρα του που πέφτει σε κώμα λίγο πριν την ένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας και ξυπνά μετά την πτώση. Οι γιατροί τον προειδοποιούν ότι κάθε συγκίνηση μπορεί να είναι μοιραία για την υγεία της μητέρας του κι έτσι αυτός προσπαθεί να της κρύψει τη νέα κατάσταση δημιουργώντας ένα κλίμα Ανατολικής Γερμανίας στο διαμέρισμά τους. 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Wolfgang Becker
ΠΑΙΖΟΥΝ: Daniel Brühl, Katrin Saß, Chulpan Khamatova 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ